Σκύλοι Έρευνας και Διάσωσης

skoiloilogoΠολύτιμοι αρωγοί της προσπάθειάς μας είναι οι τετράποδοι συνεργάτες μας, που με την φροντίδα και την εκπαίδευση των μελών της ομάδας χειριστών-εκπαιδευτών σκύλων έρευνας, συμβάλουν τα μέγιστα στην έρευνα και διάσωση ατόμων κυρίως σε ερείπια συνεπεία σεισμού.

Το τμήμα σκύλων έρευνας και διάσωσης της ΕΟΔ, αποτελούμενο προς το παρόν από έναν υπό εκπαίδευση σύμφωνα με τις οδηγίες του International Rescue Dogs Organization (του οποίου μέλος είναι το εν λόγω τμήμα της ΕΟΔ από το 2005) σκύλο Golden retriever και τον οδηγό του, καθώς και έναν συνοδό αυτού, είναι ένα τμήμα υποστήριξης του τμήματος αντιμετώπισης μαζικών καταστροφών.

Γειά σας και από εμένα!

ira3 ira1 ira2

 

 

 

 

 

 

 

Είμαι η Ήρα και εκπαιδεύομαι για να γίνω σκύλος έρευνας και διάσωσης. Eίμαι μία κόμισσα  της Κέρκυρας! Ζω εδώ με το φίλο μου Φρειδερίκο και είμαστε μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κέρκυρας.

Είμαι πολύ κοινωνική και υπάκουη και μου αρέσει πολύ να κάνω βόλτες στα στενά της πόλης και να γνωρίζω νέους φίλους! Δε με φοβίζουν οι θόρυβοι της πόλης, ούτε οι άνθρωποι που με πλησιάζουν, μου αρέσει να βρίσκομαι  ανάμεσα σε πολύ κόσμο, είμαι άλλωστε κοσμοπολίτισσα!

Προσπαθώ πολύ σκληρά να κάνω όλες τις ασκήσεις που μου βάζει ο Φρειδερίκος για να μπορώ και εγώ να βοηθάω ανθρώπους σε κίνδυνο.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Αφήστε μια απάντηση