ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ Ε.Ο.Δ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης της πίτας πραγματοποίησε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Κέρκυρας, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ο.Λ.ΚΕ, στο νέο λιμάνι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων αιδεσιμότατος κος Μάνδυλας, η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας κα Πανδή Νικολέτα, ο Αντιπεριφερειάρχης Απασχόλησης, Κοινωνικής Μέριμνας & Εθελοντισμού κος Μιχαλάς Αλέκος, εκπρόσωπος του Δημάρχου Κέρκυρας ο Αντιδήμαρχος Ενότητας Ερείκουσας κος Γουλής Ανδρέας, η επικεφαλής της παράταξης ΄΄ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ΄΄ κα Μερόπη Υδραίου, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κος Γεωργακόπουλος Ευθύμιος, ο Διοικητής Π.Υ. Α΄ σταθμού Ν. Κέρκυρας κος Ρίζος Ανδρέας, εκπρόσωπος του Κεντρικού Λιμενάρχη Κέρκυρας κος Βασιλακάκης Δημήτριος, ο Αερολιμενάρχης Κέρκυρας κος Γεωργούσης Αντώνιος, από το γραφείο Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ο κος Μιχαλάκης Θεόδωρος, από το γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κέρκυρας ο κος Απέργης, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, συλλόγων και σωματείων του νησιού μας, οικογένειες των μελών μας καθώς και πλήθος συμπολιτών μας.

Ιδιαίτερη τιμή για εμάς ήταν η παρουσία μεταξύ των επισήμων προσκεκλημένων μας και αυτή της Πρόξενου της Νορβηγίας στην Κέρκυρα κας Κορακιανίτη Ειρήνης η οποία παρευρέθηκε στην εκδήλωση με αφορμή και την απονομή αναμνηστικής πλακέτας στον Νορβηγό εκπαιδευτή στην θαλάσσια έρευνα και διάσωση κο Eirik Solheim Ηaugen από την Νορβηγική οργάνωση RS(+) (Redningsselskapet, RS), στα πλαίσια της παραμονής του στην Κέρκυρα για την εκπαίδευση μελών του τμήματος υγρού στοιχείου της Ε.Ο.Δ. Κέρκυρας.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη μας που συμμετείχαν στις δράσεις, τις ασκήσεις και τις εκπαιδεύσεις μας κατά το έτος 2015 καθώς και τις οικογένειες αυτών για την συμπαράσταση και την υπομονή τους.

Ευχόμαστε σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά υγεία, ευημερία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και ότι καλύτερο την νέα χρονιά.

Μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία, εθελοντισμό και προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τα ΜΜΕ που παρευρέθηκαν για την κάλυψη της εκδήλωσης καθώς και τους υποστηρικτές – χορηγούς της εκδήλωσής μας: τον Ο.Λ.ΚΕ. για την παραχώρηση της αίθουσας και την γενικότερη άριστη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια, τα ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΡΚΕΤ και MARKATO, το StarZ catering, το κατάστημα πυροσβεστικών ειδών της Μανή Παρασκευής ΄΄ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ΄΄ στην Αχαράβη και το κατάστημα χημικών και καθαριστικών ειδών και εξοπλισμού κου Ιωάννη Γιώργου στα Κανάλια.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page